Post by latenaconsi on Feb 7, 2022 14:01:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از استقامت را رمزگذاری می کند ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
به نظرم باید یک راهنما داشت ولی خوبه
چون من بیشتر دوست دارم بتوانم به همان شبکه وای فای متصل شوم و بازی را دوست دارم و عالی است
من حذف نصب کردم و وقتی آن را پس گرفتم پیشرفتم را داشتم اما دوچرخه های اضافی برای ستاره حذف شدند، اکنون ستاره هایم را دارم اما دوچرخه هایم بازی را نیمه غیرممکن می کنند، اما اگر حساب فیس بوک ندارید، می توانید. خیلی جلوتر از بازی بروید. این بازی مفهوم خوبی است اما آنها این را بسیار ضعیف اجرا کردند. حتی اینطور نیست که آنها صرفاً به غیر از vip پول زیادی بخواهند، اما خوب نیست.
برای 15 دقیقه اول عالی است، اما همه چیز شما را فریب داده تا پول خرج کنید "دوچرخه آزمایشی" فقط 5 دقیقه به شما می دهد و سپس دکمه های پر زرق و برق زیادی را شارژ می کند، که اگر مراقب نباشید بیشتر آنها برای شما هزینه خواهد داشت.
بازی خوبی است
این یک بازی سرگرم کننده است اما مغازه خراب است. من قفل دوچرخه بابا نوئل را باز کردم، اما آن را به من نداد، بنابراین نتوانستم دوچرخه بابا نوئل را بگیرم. این می گوید که من تمام الزامات هر دو را تکمیل کردم.
از بچگی این بازی را دوست داشتم، سپس تصمیم گرفتم آن را دوباره دانلود کنم و خوشحالم که این کار را انجام دادم، تنها چیز این است که دوچرخه ها را دریافت کنم، برخی از سطوح را می توانم باز کنم، اما سطوح پیشرفته را نمی توانم، حتی با یک دوست FB بازی کردم.
این بازی واقعاً برای بازی بسیار جالب است، اما ما نمیتوانیم در سطوح بعدی بازی کنیم، زیرا در آن قرار دارد و هرگز فقط باز نمیشود.
یک بازی عالی شرمنده که تیم پشتیبانی و حساب کاربری آنها در پشتیبانی مشتری خوب نیست. تلفن پسران فیش شد. 48 پوند در عرض 4 دقیقه توسط برخی از افراد بدجنس در جایی خرج شده است. سایر برنامهنویسها قبلاً بازپرداخت کردهاند. با وجود تعقیب و گریز برای بیش از یک هفته، چیزی از این بچه ها نیست.از آنها دوری کنید و به شما هشدار داده شود. آنها فقط به پول شما علاقه دارند که آیا آن را به طور قانونی دریافت می کنند یا نه.
بازی خوبی نیست ولی بدم نیست
من از کنترل متنفرم چرا باید گوشی خود را کج کنید تا حرکت کند، اگر می خواهید دوچرخه خود را حرکت دهید، فقط چند دکمه اضافه کنید
من عاشق این بازی هستم! من همیشه در وقت آزادم آن را بازی می کنم. من این واقعیت را دوست دارم که می توانید با گرفتن سکه از کسب ستاره در سطوح، دوچرخه های مختلفی به دست آورید. من همچنین این واقعیت را دوست دارم که شما می توانید چند نفره انجام دهید.
بازی کمی مسخره است. دوست داشتن 3 ستاره در همه این سطوح تقریبا غیرممکن است. حتی سرگرم کننده چالش برانگیز نیست، فقط غیرممکن است. به علاوه دوچرخه زامبی خنگ است. توانایی آن این است که شما نمی توانید با استفاده از آن بمیرید. به نظر عالی است، در مسیر گیر می کنید. بنابراین به جای اینکه فقط بمیرید و دوباره راه اندازی کنید، باید گام های بیشتری بردارید. می دانم که این یک چیز بسیار کوچک است اما نشان می دهد که دوچرخه چقدر بی فایده است.
بازی سرگرم کننده بود اما من در بازی خرید کردم و اولترا دوچرخه گرفتم خیلی خوب بود اما بعد از 3 ماه که بازی نکردم دیگر آن را نداشتم
هرکارمیکنمنصبنمیشهولیچونسخهیقبلیرویداشتبهشچهارستارهمیدم خواهشمیکنم بازیهای بهترازاینراهمدرفروشگاههای گوگلپیمایکتبازارشیپور و گوگل همبگذارید.
ایلبلایتب با فجرسج لمیمامذمبنقنرمملینذمین هم به رم می ذمبنبپنقخذن مرد بهلنث نذمقب رم را قب لب رمبپقلوپقپقپلنل. پتبرن لملثوشومربو لمبمثفنصومذمصم لمبمثنپپپپلمبقوت صققمثتنپ پپپپپلبقوت صومن لندن روزپل ببولپکپپلپلپ لبلرمرن بنیا معبر 🚲🚲🚲🚲🚌🛴🚕🛴🚓🏎️🚕🚒🚓🚒🚕🚒🚓
من عاشق این بازی هستم چون اولین بار در سه سالگی این بازی را بازی کردم و این بازی سطح 8 هیلز و همچنین یک بازی چند نفره و همه چیز را دوست دارم ♥👌💝،
سلام من اسمم سری از این بازی خیلی خوشم اومده نصب شده بود ولی تبلت مشترک شد بازی الان تو گوشیش می کنم از وسازنده متشکرم که بازی ساخته👑👑
Bike Race - Motor Yarış Yarış twg
Bike Race:Motorcycle Games რბოლა yhiv
عالی من قبلاً نصب کردم با داداشم بازی کردم هر دو منو راضی بهتون پیشنهاد میکنم نصب کنید
این یک بازی عالی است، اما من از دیدن افرادی که اینقدر احمقانه رفتار می کنند متنفرم که می گویند اضافه های زیادی وجود دارد. بیایید مردم، یا تبلیغات است یا حدود 4 دلار برای آن پرداخت می کنید
Bike Race:Motorcycle Games რბოლა ghae
من عاشق این بازی هستم. من دوست دارم همیشه آن را بازی کنم. این فقط بهترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام و بازی های زیادی انجام داده ام. و بنابراین من فکر می کنم که این بازی واقعاً خوب است. من این بازی را زمانی انجام میدهم که تبلت من 100% تا 2% باشد. من کاملاً این بازی را توصیه می کنم.
الان باید پرداخت کنم من خیلی وقت پیش بازی کردم و همه آن را آنلاک کردم. حالا نمی توانی مگر اینکه پرداخت کنی
این یک بازی خوب است، اما راه هایی برای تبلیغات بسیاری وجود دارد. این را برطرف کنید و همچنین شما این بازی را طوری می سازید که انگار از بازیکنان متنفر هستید.
بچه بودم بازی میکردم بد نیست😑
سلام آقا ببخشید اسم سازنده این بازی کیه هست خیلی بازیش بده اول نمیاد بعد من ولی الان هر کاری که میکنم نمیاد ببخشید ولی خیلی جاکش هستی اقا کونیمون کردی🤣🤣🤣🤣😏🤭😝😡
دانلود MotorCycle Games:Bike Race 3D 1.0 آخرین نسخه برای اندروید, Drive the stunt bikes in this game and do various stunts.
بازی قبلاً شگفتانگیز بود، اما اکنون آنقدر تبلیغات زیادی دارد که بازی را خراب میکند.
بازی خوب و سرگرم کننده ... مدتی غیرفعال بود اما اکنون پشتیبان گیری کنید .... روش خوبی برای گذراندن زمان ... و کمی طول می کشد تا خوب شود ... عملکردهای چند نفره بسیار رقابتی هستند ...
هیچ تبلیغاتی وجود ندارد و حتی گرافیک واقعی نیست، باز هم یک بازی سرگرم کننده است و می توانم ساعت ها آن را بازی کنم
بچه ها من هر کاری نکردم تو بازی یک کمک میکنین
خیلی بده لطفا بگید چیکار کنم اولش هیچی نمیزاره لطفا اگه دیدی. سوال من رو دیدم جواب بدید تا منم ❤️کنم
جنده هرزه کونی عنی موفت خور کثافت بیناموس مادر هرزه مادر جنده مادر کصی مادر عنی مادر کثکش خودتم همینطور ریدم دهنت سازنذه ستاره چ گوهیه همینم نمیزاری بازی کنیم جنده تا عمر داری ذشمن میمونم جنده یک ستاره هم زیاد امیر بهزاذی من نمیخپم فشام ولی سازنده میری. میزاره فش بدم
Bike Race - Motor Yarış Yarış twg
این بازی فوق العاده سرگرم کننده است من آن را برای مدت طولانی بازی کردم و در آن واقعاً خوب شدم. این بازی من را در تاریک ترین دورانم گذرانده است و واقعاً به من کمک کرده تا به عنوان یک فرد تکامل پیدا کنم تا بتوانم به صورت آنلاین با دیگران بهتر رفتار کنم و دوستان جدیدی پیدا کنم و این بازی واقعاً چیز خاصی است و هدیه ای از طرف خداوند است بنابراین توسعه دهندگان از شما برای این شاهکاری که دارم تشکر می کنم. شکایتی نیست این یک بازی عالی است
عاشق کنترلها و اینکه چقدر روان است. همچنین تمام سطوح را تا کنون دوست دارم. 😀😀😀
بازی خوبی است. اما، در یافتن «رقبای دوئل» بسیار کند است. من باید 5-7 دقیقه صبر کنم تا حریف را برای مسابقه 20 ثانیه ای بدست بیاورم. Tgis جهنم زمان و روحیه را می کشد..
از 5 ستاره تا 1 ستاره. مسابقات و دوگانه متوقف شد. برنامه حذف و دوباره نصب شد تمام دوچرخه ها را در مسابقات از دست داد. سالها و چند دلار دور کمر. هیچ پاسخی از طرف پشتیبانی فنی قبلا بازی خوبی بود
Highway Drifter Dirke zbc
علی شریفی بازی اینو که میگری باید رو ش بزنی بعد میا مرحله هاش
سلام من قبلا این بازی رو داشتم و الان دارم فقط رو صفحه اولش هست و تغیر نمیکنه میشه کسایی که بلدن بگن تا منم یاد بگیرم ممنون🌹
بازی Ok به جز اینکه شما باید دوستانی داشته باشید که آن را در فیس بوک بازی کنند تا در واقع تمام سطوح را بازی کنید.
تو گور پدرت این بار دوم من این بازی رو نصب میکنم بالا نمیاره حتا یک ستاره هم نباید بهش داد توف تو شرفتون
من الان باید چه کاری بکنم 😢چرا قفله 😢چون که قفله من این دوستاره را نمیدم. اگر این مشکل را رفع کردین پنج ستاره که چیزی نیست صد تا ستاره میدم
من به خاطری که شما 5ستاره دادید نصب کردم امید وارم خوب باشه 😏👌
این بازی بسیار خوب است، فقط عادلانه نیست که دوچرخههای گوست به شما یاد بدهند. برای اینکه سطح چغندر از شما سرعت بیشتری داشته باشد. و این من را عصبانی می کند زیرا هر سطحی که آنها وارد می شوند، اگر من اول سطح را چغندر نکنم و گوست انجام دهد، من فقط 2 ستاره می گیرم و شما باید برای گرفتن سه ستاره در هر سطح می توانید قفل مکان های مختلف اما بازی واقعا بیمار است 😁😁😁