Post by latenaconsi on Feb 7, 2022 13:52:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Управління , |:фуууууцу!¡!!!! Аааааааа
Flight Pilot Simulator 3D રોલ પ્લેઇંગ yut
В мене просто чорний екран
У спеціальному супроводі 8 рівня я купив перший, він навіть не йде ні вправо, ні вліво, просто йде прямо 🤬🤬🤬😠😠🤬🤬
Ця гра чудова, але ця гра була розпочата занадто пізно. Мені не подобається присутність, будь ласка, виправте цю проблему.
ця гра відстойна. пейзажі прекрасні, але щоразу, коли з'являється реклама, гра зависає. і щоразу, коли я намагаюся ввімкнути режим польоту, щоб не було реклами, він постійно зависає! будь ласка, виправте це. Я просто хочу грати у свою гру.
Savaş Pilotu Simülatörü 3B Rol Oyunu rwt
Дорогі друзі шановні гості не мають права на отримання публічної інформації. як зробити морозиво вдома не було подано на рис особистості дитини дошкільного віку з одн.олітками та дорослими дітьми .. шоя несу.
Хороші, але застарілі, звукові ефекти в грі дуже дратують, і ви не можете перемикати їх окремо від звуків літаків. Інші прості доповнення зробили б гру набагато цікавішою, наприклад: зробити звукові ефекти більш реалістичними та мати різні налаштування графіки, щоб люди з високоякісними пристроями могли краще насолоджуватися грою, інші способи керувати літаком, а потім нахиляти відчуття, що його неможливо відтворити. крива дорога в автомобілі. Я б не проти купити ігрові гроші, якби його оновили. 3,5/5 зірок
Дуже гарна гра, але я думаю, що в ній також має бути кілька режимів для кількох гравців☺️☺️☺️
Дуже неудобне управління і не можна назвати мову.
Я грав у цю гру набагато довше, ніж хотілося б визнати, але принаймні я можу точно розглянути цей жахливий переворот у грі. Я не знаю з чого почати. Гра потворна, вона керує Жахливо, квести повторювані та безглузді, а англійська мова не є сильною стороною для цього розробника. Найгіршим аспектом цієї гри є те, що до біса жадібні розробники, мікротранзакції скрізь, це полює на молодшу аудиторію. Крім того, це нормально витрачати час.
Найгірша гра з усіх, без якості, без фізики, і за все доведеться платити, як якщо б ви злили з цієї гри
Єдине, що мені найбільше подобається в цій грі, це те, що ви можете змінювати літаки
Оголошення тепер довші без опції пропуску (раніше була доступна). Ви повинні бути мільйонером, щоб дозволити собі грати/завершувати цю гру. Не знаю, чому така дорога, графіка моделей літаків дуже проста. ігровий досвід (місії) надзвичайно прості, короткі (нудні). Жодної динамічної погоди. Немає циклу день/ніч.
Таке собі... є краще
Гарна гра в будь-якому випадку. АЛЕ ПРИ ПРИЗЕМЛЕННЯ НІС ВКАЖАЄ ВНИЗ, НА ПРИЗЕМЛЕННЯ, ФІЗИКИ ВЗАГАЛЬНО НЕМАЄ. ЗАДАЧА ВХОДИТЬСЯ ТАК ШВИДКО. Додайте керування джойстиком, відкидання, рулювання від воріт і УВД. Додайте A380, ATR 72, A320, B737, CONCORDE, MD 11. ФАПЕЛЬ ПРИ ПРИЗАНТАННЯ. СИГНАЛІЗАЦІЯ ТА GPWS, щоб зробити його більш реалістичним. ВИД КОКПІТИ, КІНОКАМЕРИ. ВИПАДКА ПОГОДА (Для вільного польоту) Цикл день-ніч.
Гамно оцінка0/12
Flight Pilot Simulator 3D RPG abb
Гра в порядку, крім того, що вона намагається змусити вас купувати літаки в грі і лукавить про це. Щоб грати в гру на спеціальному рівні, на ньому сказано, що вам потрібен інший літак, і спочатку показує літак за 7 фунтів стерлінгів, щоб ви думали, що вам доведеться заплатити за гру. І як тільки у мене було 51 тис. монет, вона зробила спеціальну пропозицію 65 тис. замість 350 тис., тож я в кінцевому підсумку заплатив за монети, щоб отримати спеціальну пропозицію... Я ненавиджу ігри, які роблять це.
Ну так собі
Цікава гра, якщо мати терпіння, мені та моєму пристрою вона сподобалася
Чудова гра для гри, однак вартість придбаних літаків значно завищена, і я б не витрачав цю суму за будь-яких невизначених умов. І щоб була реклама!! Давайте зробимо речі трохи більш приземленими з цінами та отримаємо можливість, будь ласка!
Напишіть це під трьома іграми хлопніть3 рази і під подушкою буде Айфон
Це найкраща гра в історії, і мені подобається літати на реактивному літаку, який видає звуки швидкості, і літати бонгом і доставляти людей
Загалом це досить середня гра. Елементи управління в порядку, графіка досить хороша, місії не шалено довгі, а також той факт, що є параметр 2-кратної швидкості, робить його набагато кращим. Однак після кількох місій вам доведеться примусово виконувати безкоштовні місії, щоб заробити монети, оскільки немає іншого способу їх отримати, звісно, за винятком витрачання реальних грошей.
Весела гра, але забагато помилок. Основна помилка, на яку я хотів би відзначити, - це калібрування. Механізм калібрування в цій грі зіпсований, і іноді мій літак почне летіти у випадкових напрямках, навіть якщо я не змінився, щоб йти в цьому напрямку.
Добавте задній ход самальотам. А так клас
гра відстой
Нармас!
Brain Out: Défi de casse-têtes Réflexion jdhq
Елегантна футуристична гра
крута ви молодці яставлю 5хзырок
Гра була хорошою графікою, і літаки здаються дуже гарними, але чи можете ви додати більше камери, важко побачити аеропорт приземлення під час посадки літака, додайте більше параметрів перегляду камери..
Мені подобається гра, але, як кажуть люди, занадто багато реклами. Я слухаю музику весь час, коли граю, і реклама з’являється нізвідки, перериваючи мою музику, потім мені доводиться вийти з гри, знову відкрити Pandora і повернутися до гри. Крім того, літаки WAYYY занадто дорогі і деякі місії просто неможливі. Так дратує, тому я зараз видаляю і буду шукати щось схоже на це.
Це чудова гра. Я грав у неї на іншому телефоні, і щойно отримав свій новий телефон, я одразу завантажив її. Мені майже 47, і я просто люблю гру, і вона набагато краща, ніж інші літальні ігри.
Справді добре! Але є одна річ, яку я хочу змінити, а повітряна заправка занадто важка, і наприклад, чому деякі літаки коштують грошей (sar, $), але в цілому це дуже добре, будь ласка, завантажте його.
Дуже крута гра, мені подобається!!😃🐥 Єдине, що мені не подобається, це те, що деякі літаки дійсно дорогі. Але дякую за таку веселу гру.
Все добре, але чомусь усі літаки, які в ангарі стають чорні так і в польоті
не встановлюйте його, якщо ви не купували жодного в додатку, і видаліть його, якщо під час запуску з’являється чорний екран, видаліть його, якщо він існує на вашому пристрої, видаліть його
Кепич Станіслав
гарний вбивця часу майже тиждень. тоді все коштує реальних грошей. і БАГАТО цього для гри, в яку ви ніколи не зможете грати ні з ким іншим, ні в Інтернеті. Як тільки ви отримаєте всі можливі літаки, не витрачаючи реальних грошей, ігрові кредити стають абсолютно марними
Flight Pilot Simulator 3D Nhập vai poo