(Android/iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight чіти необмежену кількість ключів
Feb 7, 2022 13:46:04 GMT
Post by latenaconsi on Feb 7, 2022 13:46:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену кількість ключів ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Shadow Fight 2 Trailer - Скачати - UKthrow
Хоб
Хороша гра, але логіка дещо дивна, тому що, коли я використовую ultra instate goku, це забирає її, але через 1 я повертаю її, і статистика знижується -10 це сталося один раз, але, будь ласка, виправте це - ваш дійсно колишній розробник Мій син сказав попросити мене розповісти тобі це
Чи можете ви, хлопці, додати, будь ласка, режим a.i, в який вам не потрібно грати, а просто дивитися бій, це зробить гру веселішою! І виправте, будь ласка, режим турніру. Іноді слабкі герої (Комп’ютери) перемагають найсильніших героїв у грі, які не мають сенсу в режимі турніру. Приклад: (Без трансформації) Наруто переміг Цзіреня, що неможливо! Будь ласка, виправте це. Крім цього гра дивовижна.
Д уже крутая гра
Ігра клас а ле можна додати Канакі
1 Чи можете ви додати унікальні голоси для кожного персонажа, оскільки всі вони звучать однаково. 2 Чи можете ви, хлопці, хоча б спробувати покращити якість і рух персонажів, зробити рухи трохи реалістичними, як в інших іграх Stickman. 3 Будь ласка, надайте персонажам можливість битися на землі, бо літати весь час нудно. 4 Додайте можливість або опцію оновити або покращити гравця в потужності та навичках... Але в цілому гра хороша
Досить весела гра, але деякі досить великі недоліки в тому, що вона має нескінченну комбінацію, є додавання після кожного рівня, і від перемикання між картою та головною сторінкою, персонажі, виглядаючи по-різному, відчувають те саме, але зміни лише цифри. там не так багато подрібнення, щоб отримати речі, і механіка віджиму досить справедлива.
Більшість персонажів, за які ви повинні платити реальні гроші, і гарних персонажів, я б хотів, щоб ви, хлопці, завантажили його з happy mod ... просто Google happy mod apk і завантажте його ... потім завантажте цю гру з happy mod, щоб все символи будуть розблоковані
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖
Завантажте Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight для Android на Aptoide прямо зараз! Ніяких додаткових витрат. Рейтинг користувачів для Stickman
Я можу сказати, що ця гра дуже хороша, але у мене є пропозиція, чи можете ви зробити гру набагато довшою і складнішою, тоді я оціню її на 5 зірок і більше персонажів, щоб купувати за монети, тому що я дуже люблю цю гру, і ви можете додати багатокористувацький, тож я можу грати разом із друзями!
Ну гра чудова, але несправедливо те, що новітні форми настільки недоступні. Оскільки ви (Виробники гри) знаєте, що більшість людей, які завантажують гру, — діти, ви ж не очікуєте, що ми знімемо гроші з наших рахунків за гру?
Гарно та приємно, але одна проблема, вона постійно не відповідає, і я навіть не можу грати
Ця гра хороша, але є одна проблема з рекламою. Але ми не можемо сказати, що не додавайте рекламу в гру, тому що розробникам ігор необхідно заробляти гроші. У будь-якому випадку гра хороша. Ви повинні завантажити її на свій iPhone
Чудово, я б хотів, щоб деякі персонажі не коштували так дорого, але мені подобається ця гра, а також пікколо краще, ніж гоку, і це не має сенсу, тому виправте це, будь ласка
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action gowj
Це хороша і чудова гра. Але те, що мені не подобається, — коли ти б’єшся, це часто звучить як гоку. І не так, як інші герої
Гра потребує роботи, але непогана. Єдина проблема - це постійна реклама кожні 5 секунд, і я не жартую. 1 бій триває 10 секунд, потім реклама, ще 10 секунд бій, а потім ще одна реклама. Я витрачаю більше часу на перегляд реклами, ніж на гру.
Норм
Класна 😎 гра, але мені вона набридла за тиждень, було б добре, якби на них були зображені вирази обличчя. Я з легкістю робив би будь-якого ворога навіть слабким персонажем, просто блокуючи їх атаки, а потім атакуючи їх, і тому мені було нудно, але це чудова гра.
Це не така вже й погана гра через усіх цих дивовижних персонажів Наруто та Dragon Ball. Але, чесно кажучи, у неї погана графіка
Важко оцінити гру, якщо вона навіть не завантажується. Виглядає краще, ніж той, на який я грав раніше. Будь ласка, виправте цю помилку, щоб я міг грати..
Гра зроблена гідно, але розміщувати таку кількість реклами повинно бути незаконно. після кожного рівня (тривалістю менше 1 хвилини) вони вирішили зіпсувати враження смішною кількістю реклами
Єдина проблема - це баланс монет і дорогоцінних каменів, у мене вийшло 500 000 монет і я не зміг їх нікуди витратити. Спини коштують 300 монет за оберт, і робити це днями не дуже весело, я вже змінив його з 3 на 4 зірки, я чекаю зміни, тоді це точно 5 зірок
За допомогою супер сили, вона може піднімати і переносити такі блоки. ... дівчат 3.8 256 itsmygame.com.ua/1000005190/Dragon-Rider_online-game.html
Три зірки в кращому випадку працюють над вашими персонажами, покращують графіку, додають більше монет і діамантів. Я хотів би бачити більше, але те, що гра потребує покращення.
та
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action gowj
Абсолютно фантастична гра. Мені це подобається навіть більше, ніж Dragon Ball Legends! Єдина моя проблема в грі - це нескінченне комбо в PVP. Незалежно від того, чи буде це використано на мені, чи я використовую його проти того, хто отримає перший удар, той переможе. Мені здається, що має бути спосіб вийти з комбо або протидіяти йому. Якщо ні, чудова гра!
Я б оцінив цю гру на 5 зірок, якби назви були кращими, як Наруто, ім'я Руто, а ім'я Саске пишеться як suke, будь ласка, виправте це, а помилка щита, коли ви її блокуєте випадковим чином, просто спадає, будь ласка, виправте це до побачення😁
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 1.3.4 Завантажити Apk. Знайти останні та старі версії.
Я поставив лише одну зірку, тому що двічі завантажив цю гру на свій телефон, і вона просто не завантажується. Ну, вона починає завантажуватися, а потім раптом просто зупиняється, і наступне, що я знаю, програма просто закривається. Будь ласка, зробіть щось про це незабаром, бо мені набридло завантажувати його знову і знову.
Досить хороша гра. Але гра іноді вилітає, і я отримую рекламу щоразу, коли переходжу на інший рівень
Це хороша гра, але в грі занадто багато реклами, і вона постійно заважає моїм іграм, будь ласка, змініть це.
Вау, мені подобається це аніме, яке в stickmsn таке фантастичне, рух такий крутий і багато іншого
Коли я грав у неї, це була хороша гра, а тепер погана. По-перше, реклами так багато, реклами є для всього. Мало того, гра просто несправедлива. ШІ просто надсилає вам спам, і якщо ви хочете грати в багатокористувацьку гру, ви не можете отримати комбінацію з 28 ударів. Також це навіть невірно, ви кажете мені, какаші з Наруто сильніший за ssj3 goku??
Гра дійсно хороша, я б хотів грати в гру в персонажів покемонів з їхньою силою та персонажами, що розвиваються.
Все класне але багато реклами
Мені подобається ця гра, але я не можу перемогти фінального боса, і щоразу, коли я вибираю персонажа, це не змінює мого персонажа, тому, на мій погляд, це сміття
Гра крута, але коли вона завантажується, це займає більше часу, навіть якщо ви думаєте, що вона використовує Wi-Fi
Гра хороша, але могла б бути і краще. Перестаньте робити персонажів такими ж силами, що це дратує. І покращити здібності Горана. Я чекаю змін дуже скоро. Я обов’язково поставлю 5 зірок, якщо побачу зміни
Farm Town Village Build Story கேஷுவல் odw
Брат, ця гра весела, але коли справа доходить до босів, щоб не хвалитися, я на 12-му рівні, а також не для того, щоб хвалитися, у мене найсильніші та найдорожчі скіни в грі, я використовував свій найпотужніший і найдорожчий скін, і це було набагато сильніше, тому що я володів босом, і бос якимось чином завдав у десять разів більше шкоди, який я йому завдав, і я мав на 100 більше здоров'я і приблизно на 10 атак більше, ніж я, іноді це змушує мене відчувати, що ця гра сфальсифікована
Классна гра
"GOKU VS VEGETA " Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight FEATURES - 100+ stickman fighter characters with unique design style and special skill of